Doğu Türkistan'ı KURTAR!




Çin zumünde her doğan gün acı çeken soydaşlarımız, kardeşlerimiz, işkence, zulümle, insanlık dışı muameleye maruz kalıyorlar.

Türk olmak dünyada en zorlu olan şeydir. Hem herkes korkar, hem de acı ve işkence çektirirler. Üzerine türlü türlü oyun oynarlar, saldırırlar, öldürürler. Kadın-erkek, hasta, sağlıklı, ayakta, yatakta, beşikte dinlemezler sadece öldürürler.

Dünyadaki her Müslüman coğrafya acı ve gözyaşı içinde kaderine terk edilmiş durumda. Katil emperyalizm Müslümanların kanıyla beslenmektedir. Dünya müslümanları birleşemediği için ayrı düştüğümüz için bu kadar rahat bizi sindirmeleri.


"Müslüman olmak yetmez! Şuurlu müslüman olmak gerek." Prof. Dr. Necmettin Erbakan

Necmettin Erbakan hocanın da dediği gibi şuurlu Müslüman olmak gerekir. Ne kadardır şuurlu Müslüman değiliz? Gaflet uykusu bizi ne zamandır esir aldı?  1969'da uyuduğumuz siyonizm tarafından tescil edildi ve İslam coğrafyası kan gölüne döndü.

"1969'da İsrail askerleri Mescid-i Aksa'da büyük bir yangına sebep olduklarında dönemin başbakanı Golda Meir şunları söylemiştir: "o gece sabaha kadar korkumdan uyuyamadım. Zannediyordum ki müslümanlar dört bi taraftan İsrail'e girecekler. Lakin sabah oldu ve korkulan olmadı. İşte o zaman idrak ettim ki: Biz dilediğimizi yapabiliriz, zira bu ümmet uyuyan bir ümmettir. "

Bu hadise ve sonrasında ümmet derin bir uykuda, birbiri ile nefret içinde, nifak tohumları her bir yana saçılmış ve kardeş kardeşin halinden bir haber kaldı.


Bizim soydaşlarımız ve dindaşlarımız Doğu Türkistan'daki Türklerini Türkiye'ye almanın hayalini kuruyorum. Düşünebiliyor musunuz? Türkiye Cumhuriyeti'ni, İç Anadolu bomboş, yerleştir, tarım yapsınlar, balıkçılık yapsınlar, yaşasınlar ve yaşatsınlar. Aynı dili konuştuğumuz, aynı kıbleye namaz durduğumuz ve garip insandan ne zarar gelir ki?

Maalesef şuanda mevcut ekonomik şartlarda Türkiye bunun altından kalkamaz, silahlı bir örgütü ya da milisleri olsa orası daha çok acı ile dolacak. O yüzden Türkiye'nin şuanda yapabileceği tek şey, Doğu Türkistan için uluslararası bir baskı yapmalı, gerekirse devlet teammüllerini hiçe sayıp işkenceyi, katliamın belgelerini, fotoğraflarını BM güvenlik konseyinin önüne atmalı. TRT world ve sağlam bir PR çalışması ile Avrupa ve dünya basınına servis edilmeli. Doğu Türkistan özgür, bağımsız ve güçlü olmalı.

Türkiye devleti ve Türk devletlerine bu konuda çok iş düşmekte. Azerbaycan ve Türkiye, Rusya ile görüşüp Çin ile müzakere bile yapılır.

Tarihin verdiği acıları bugün çocuklardan, kadınlardan çıkaran bu vahşi topluluğu bir an önce durdurmak şarttır.



Doğu Türkistan'ın devlet amblemidir efendim. Bayrağını biliyorsunuz zaten, ambleminde Tuğra olan bu ülkeden bizene demek aslımıza, dedemize, ecdada, ataya küfürden başka bir şey değildir.


Çin devleti aldığı karar çerçevesinde der ki; "Doğu Türkistan bölgesinde başörtüsü takan, burka giyen kadınların ve uzun sakallı olan erkeklerin toplu taşınmadan yararlanmasını yasaklamıştır. Karara göre kıyafetinde hilal ve yıldız sembolü olan herkes bu yasak kapsamında toplu taşımadan yararlanamayacaktır."

Baş örtülü, sakallı olmaya gerek yok. Müslüman Türkleri öldürün.

Eğer içinizi yakacak bir bilgi istiyorsanız, bir Türk için ağrınıza gidecek bir anektodu paylaşmak isterim.

12 Kasım 1933 tarihinde ilan edilen Doğu Türkistan İslâm Cumhuriyeti, 6 Şubat, 1934 yılında Ma Chnagying'in ordusu Doğu Türkistan İslâm Cumhuriyeti ordusunu imha etmiş ve yeni kurulan Cumhuriyeti yıkmıştır.

12 Kasım, 1944 yılında tekrar oluşan Doğu Türkistan Cumhuriyeti beş yıl sonra 20 Ekim, 1949 yılında tekrar yıkılmış ve Aralık 1949'da Çin Halk Kurtuluş Ordusu bölgeye girerek konuşlandırılmış ve Doğu Türkistan, Çin Halk Cumhuriyeti'ne bağlanmıştır. Doğu Türkistan halkı da o zamandan beri Çin işgaline karşı direnmektedir.

İki kez devlet kurup kısa sürede Çin Ordusu tarafından yıkılan Doğu Türkistan devleti 1949 yılından bu güne Çin'in saldırıları ve katliamlarına direnmektedirler. Filistin'in işgali o kadar uzun süredir değil ve dünya kamuoyunda çok büyük bir dava olduğunu herkes biliyor. Dünyanın gözü kulağı Filistin'de iken dünyanın diğer yerlerinde katliamlar sürüyor...

Haydi, Allah rızası için Doğu Türkistan'ın sessiz cığlığını yükseltelim. O günah, vebal senin boynunda. Ecdanına, ırkına, kardeşine sahip çık.




 ÇEKİNME İZLE! BU ÇOCUK SENİN COCUĞUN, YEĞENİN, KARDEŞİN, TORUNUN! İZLE!!!











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben beni senle tekrarlıyorum

Blog yazarak para kazan

Ak Parti'nin çöküş dönemi